image
 |  0 3 Квітня 2018 | 07:34

Трьох в’єтнамців та двох турків зупинили на підступах до кордонів із ЄС

П’ятеро нелегальних мігрантів затримали співробітники Держприкордонслужби неподалік держрубежу минулої доби.
Про це 03 квітня 2018 року повідомляє сайт Державної прикордонної служби України.
Трьох із них зупинили прикордонники відділу «Гута» Чопського загону на Закарпатті. Двоє чоловіків та жінка прямували учора пізно ввечері у напрямку кордону зі Словаччиною. Однак неподалік села Кам’яниця їх помітив місцевий житель та повідомив охоронців кордону, які одразу затримали правопорушників.
Після проведення необхідних процесуальних заходів, затриманих без документів, які назвалися громадянами В’єтнаму, доставили у пункт тимчасового тримання Чопського загону. Порушників буде притягнуто до адміністративної відповідальності за спробу незаконного перетинання державного кордону України.
Ще двох іноземців, які планували потрапити до Польщі в обхід пункту пропуску, прикордонники відділу «Шегині»  Мостиського загону затримали по інформації дільничного інспектора прикордонної служби на Львівщині. Прикордонний наряд зупинив подорожувальників за 100 м від лінії кордону. Затримані - 22-річний та 42-річний громадяни Туреччини, мали при собі документи та, як з’ясувалося, в Україну прибули встановленим порядком. Наразі на іноземців також складено адмінпротоколи, справи скеровано до суду.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити