image
 |  0 20 Травня 2021 | 11:30

Труп посеред парку: на Волині затримали вбивцю

Учора на території парку у Володимирі-Волинському знайшли тіло 70-річного місцевого чоловіка. На місце пригоди направилася слідчо-оперативна група поліції у повному складі. Під час огляду, судмедексперт виявив на тілі загиблого тілесні ушкодження. Згодом, у результаті проведення судово-медичної експертизи, з’ясувалося, що саме вони спричинили смерть потерпілого.

Про це інформує поліція Волинської області.

Співробітники управління карного розшуку разом із місцевими оперативниками встановили, що до вчинення кримінального правопорушення причетний раніше судимий 35-річний житель Володимира-Волинського. Його затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Встановлено, що після спільної пиятики зловмисник побив пенсіонера від отриманих травм чоловік помер на місці.

За фактом умисного вбивства слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення затриманому про підозру у вчиненні цього злочину та обрання запобіжного заходу.

Зловмисникові загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Триває слідство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На крісло очільника Волинської митниці претендують три кандидати

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити