image
 |  2 14 Червня 2019 | 13:17

«Це ваші проблеми»: із картки АТОвця з Волині вкрали десятки тисяч, поки він воював

У волинського АТОвця Миколи Скалацького невідомі викрали із зарплатної картки 70 тисяч гривень.

Про це заявив голова благодійного фонду «Позитивна взаємодія» Віктор Мовчан на сторінці у Facebook.

Доки волинянин захищав Україну на Донбасі, зарплату військовослужбовцю нараховували на картку «Ощадбанку».

На початку лютого зловмисники заблокували номер телефону Скалацького та відновили його на своє ім’я. Згодом невідомі викрали значну суму з його рахунку.

Після звернення в банк стало відомо, що злочинці здійснили операцію «без порушень». Постраждалому порекомендували звертатися до кіберполіції.

Мовчан закликав правоохоронців знайти шахраїв і притягнути їх до відповідальності. Якщо вони не можуть цього зробити – нехай компенсують кошти Миколі Скалацькому.

Читайте також: У Львові зустрічають 200 захисників, які повернулись із передової (ВІДЕО)

«Що ж наші державні банки? І у них позиція – це ваші проблеми, мовляв, самі винуваті, що з нашого банку викрали ваші кошти! Так навіщо нам тоді такі банки, з яких навіть зарплату можуть «поцупити», а фінансова установа ніякої відповідальності не несе.

Тому просимо військове керівництво України, керівництво правоохоронних органів виявити цих злочинців-шахраїв, які викрали зарплату військовослужбовця і притягнути їх до відповідальності!» – написав Віктор Мовчан.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити