image
 |  2 2 Вересня 2019 | 09:44

«Це зе-катастрофа», - Фаріон про міністра освіти, яка в одному дописі зробила 9 помилок

Нова міністр освіти і науки України в одному дописі зробила 9 помилок.

Про це повідомила доктор філологічних наук, свободівка, Ірина Фаріон.

“Панове! Ото повернулася я нині в блаженному настрої з Закарпаття, з Синевиру. І тут на очі налазить недолугий допис нової біди для освіти і науки, гідної наступниці, як це видно з безграмотного допису, Табачника, Квіта, Гриневич - тов. Новосад. Всі ці люди для мене з одного синонімного ряду. Всі вони НИЩИТЕЛІ української національної освіти. Сьогодні, панство, День знань. Я свої лекції зі студентами в четвер розпочну з виправлення помилок у дописі на ФБ так званого міністра освіти і науки. Це зе-катастрофа. Іншого, звісно, я й не очікувала. Проте зробити щонайменше ДЕВ'ЯТЬ помилок різного характеру - від синтаксичних, граматичних до стилістичних - азарову було теж під силу. Направду, зе-команда - то піонери партії регіонів. От і маємо нову-стару піонерку. Може б, цій Новосад піти на якісь курси з української безграмотности.... Міністр-плагіятор Гриневич пішла, міністр-безграмотність у двері.

П.Н. Вибачте, що не всі помилки виправила...долучайтеся до лікнепу цієї піонерки....Хто знайде найбільше непозначених помилок, дарую свою книжку "Мовна норма...." Успіху!”, – написала Фаріон.

Також Ірина Фаріон опублікувала пост Анни Новосад з виправленими помилками.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити