image
 |  18 13 Серпня 2022 | 18:43

Церковний прислужник із Горохова здав три іспити на 200 балів

Денис Гудзенко, який прислуговує у храмі Вознесіння Господнього у Горохові, склавши національний мультимедійний тест, отримав максимальний бал із усіх предметів.

Про це інформує Волинська єпархія Православної Церкви України.

Про це повідомив у фейсбуці декан і настоятель парафії протоієрей Андрій Сидор. Душпастир привітав молодого братчика з нагадуванням духовної премудрості: «Покладаємо надію не тільки на свої сили, але призиваймо також у поміч ім’я Боже».

Про подію написала газета «Волинь», звернувши увагу на те, що о. Андрій «усіх малих і юних прислужників, учнів недільної школи насамперед навчає любові до людей і до Бога. „Бог батько, якщо церква – матінка“ – завжди просить дітей і дорослих славити Творця у лоні храму. І вони, заручившись вірою в благословення Всевишнього й правдивість науки благочестивого духовного наставника, впевнено йдуть до своїх мрій».

До речі, це не єдиний випадок вагомого успіху юних служителів Господа в горохівській Свято-Вознесенській громаді. У червні інформаційна служба єпархії повідомляла про Богдана Бойка, який посів перше місце з роботою про історію цієї церкви на Всеукраїнському інтерактивному конкурсі «МАН – ​Юніор-дослідник».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити