image
 |  2 13 Листопада 2021 | 12:08

У Погуляйка звітують, як через карантин «трусять» підприємців

У закладах громадського харчування Луцька персонал працює з відповідними документами, які дозволені у «червоній» зоні.

Про це повідомляють на веб-сайті Волинської ОДА.

Як зазначають представники робочих груп з моніторингу дотримання на території обласного центру обмежувальних протиепідемічних заходів, заклади, де працівники не мають «зелених» COVID-сертифікатів чи ПЛР-тестів, зачинені або ж працюють лише за адресною доставкою.

12 листопада перелік перевірених закладів в Луцьку поповнили ще два заклади громадського харчування та торговий центр. Зокрема, представники робочих груп відвідали ресторан «Чевермето», який працює разом із готелем «Ірен», кафе «Козача левада» та торговий центр «Ювант».

Усі працівники зазначених закладів громадського харчування мають документи про щеплення, ПЛР-тестування або ж медичні довідки про те, що перехворіли. У закладах розміщені інформаційні матеріали про необхідність дотримання протиепідемічних вимог та антисептичні засоби. Персонал працює у масках та одноразових рукавичках.

Здійснили представники правоохоронних органів, Держпродспоживслужби та обласної влади й вибіркову перевірку торгових точок у ТЦ «Ювант». Підприємці, яких попросили пред’явити COVID-сертифікати, показали їх перевіряючим. Також відповідні документи наявні й в працівників служби охорони закладу. Варто зазначити, що робочі групи планують здійснити повторний візит у ТЦ «Ювант», аби перевірити решту підприємців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хасиди розпалили багаття на балконі, щоб приготувати їжу (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити