image
 |  2 31 Липня 2020 | 11:15

Туалети в школах та всіх закладах Нью-Йорка будуть спільними для чоловіків і жінок, – новий закон

Вищий законодавчий орган Нью-Йорку прийняв новий закон про «гендерно-нейтральні» спільні туалети, в які буде дозволено ходити всім, незалежно від їх статі. Дія закону поширюється на всі школи, ресторани, магазини, фабрики та громадські місця.

Про це повідомляє «sobor.com.ua».

Законопроект, був прийняв на цьому тижні, згідно якого, на всіх туалетах мають бути оновлені вивіски, які б декламували, що туалетом може користуватися будь-хто, незалежно від їх статі. Традиційні чоловічі та жіночі вивіски повинні бути замінені протягом 90 днів.

Законодавство ґрунтується на аналогічному законопроекті, прийнятому минулого року, який застосував цю зміну до всіх державних будівель Нью-Йорку.

«Кожен повинен мати доступ до громадських приміщень, не боячись дискримінації чи домагань, незалежно від їх статі або гендерної приналежності. Обмеження щодо того, хто може використовувати громадські туалети, часто загрожує конфіденційності та безпеці трансгендерних, небінарних та ЛГБТ людей», - заявив автор законопроекту, депутат Денні О'Доннелл.

Нагадаємо, що подібний законопроект прийнятий в Британії підійняв хвилю протестів та був заборонений судом. Гендерно-нейтральні туалети так травмували підлітків в школах, що ті відмовлялися відвідувати навчання в школах. Тоді 13-річна британська школярка змогла перемогти закон ЛГБТ-лобі в суді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 8 років тюрми за мітинги проти гейпараду та критику ЛГБТ: розповіли деталі законопроєкту «Слуги народу»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити