image
 |  5 24 Квітня 2020 | 21:42

«Тварини переносять коронавірус інакше», – луцький ветеринар (ВІДЕО)

За останні шість місяців луцький ветлікар не зафіксував жодного випадку зараження коронавірусною інфекцією серед тварин, яких приводять до нього на прийом.

Про це розповів Суспільному:Волинь ветеринарний лікар Сергій Сметюх.

За словами лікаря, у період карантину його клініка працює до 16 години, кількість звернень зменшилася. Коронавірусне захворювання у тварин теж є, від людей воно їм не передається, каже ветлікар. У собак спостерігається інший перебіг цієї недуги. 

"Із кров’янистим розладом травлення ідуть прояви коронавірусної інфекції. Вже більше як півроку, а може і більше я не спостерігав такі прояви в собак. Від коронавірусної інфекції собачок звичайно є щеплення. Є в комплексі вакцина, яка містить у собі коронавірусне захворювання, а є суто вакцина, яка іде від коронавірусного захворювання", - стверджує ветлікар Сергій Сметюх.

Кількість людей, які звертаються за медичною допомогою для тварин, зменшилася - каже ветлікар Сергій Сметюх. Попри карантин на прийом приходять постійні клієнти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Замість туалетів – відра у палатах: як утримують хворих на коронавірус у Почаївській лікарні

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити