image
 |  0 25 Листопада 2020 | 11:51

ТВК скасувала своє недолуге рішення та зареєструвала депутата Нововолинської міськради Андрія Бадзюня

Територіальна виборча комісія після тривалих маніпуляцій зареєструвала депутата Нововолинської міської ради Андрія Бадзюня (ВО "Свобода").

Про це повідомив сам депутат на сторінці у facebook.

"Сьогодні, 25 листопада, після тривалих протистоянь і політичних маніпуляцій, отримав постанову ТВК про реєстрацію мене депутатом Нововолинської міської ради від ВО "Свобода". Наша спільна боротьба з відстоювання конституційних прав та збереження волевиявлення виборців Нововолинська не була даремною. Ми перемогли - і тепер фракція ВО "Свобода" в Нововолинській міській раді запрацює на повну потужність. 

Тому сьогодні відкликаю свою позовну заяву з окружного адміністративного суду. Мабуть, у ТВК зрозуміли абсурдність свого попереднього рішення, яке в судах однозначно було би скасоване. Тому скасували своє недолуге рішення і прийняли інше - про реєстрацію мене депутатом Нововолинської міської ради. Ми свого добилися і справедливість відновлена. Монопольно управляти містом ми не дозволимо!" - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стартувала нова каденція Волинської облради (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити