image
 |  2 4 Липня 2021 | 22:24

Олег Тягнибок – єдиний із загальнонаціональних політиків, хто відвідав 370-річчя Берестецької битви (ФОТО)

Лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок виявився єдиним із загальнонаціональних політичних лідерів в Україні, котрий відвідав 370-річчя битви під волинським містечком Берестечком.

Про це зокрема свідчить перебіг урочистостей, Фейсбук-сторінка Олега Тягнибока та лідерів Волинської і Рівненської обласних організацій ВО "Свобода".

"370-та річниця битви під Берестечком⚔️

Тисячі патріотів з Рівненщини і усієї України вкотре з'їхались на ці святі місця набратися енергії та козацького духу, щоб достойно жити і творити на СВоїй БОгом ДАній землі!

Разом із жителями Рівненської та Волинської областей чин героїчних козаків вшанували й націоналісти на чолі із лідером Всеукраїнського об’єднання “Свобода” Олег Тягнибок", - йдеться в дописі у фейсбуку голови Рівненської "Свободи" Олексія Бучинського.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Слуги народу» хочуть виселяти боржників до притулків

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Погуляйка - кадрові зміни

"Після літургії 🙏 за загиблими героями, яку очолив ⛪ Предстоятель Православної церкви України Митрополит Епіфаній, відбулося покладання квітів до пам’ятника козакам та селянам-повстанцям", - додає Олексій Бучинський.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити