image
 |  0 25 Червня 2019 | 16:53

Тягнибок відправив Гройсмана «в нокдаун» питанням про олігархів (ВІДЕО)

Лідер ВО “Свобода” Олег Тягнибок запитав прем’єр-міністра Володимира Гройсмана, який, ідучи на парламентські вибори, обіцяє боротися з олігархами, чому його Уряд не підтримав ухвалення свободівських антиолігархічних законопроєктів.

Діалог політиків відбувся в ефірі програми “Свобода слова” на телеканалі “ICTV”.

“Свобода” підготувала Антиолігархічний пакет докорінних перетворень. Це ціла низка законопроєктів, які передбачають деофшоризацію, демонополізацію, усунення олігархів від впливу на владу та на бізнес, встановлення справедливих тарифів тощо. 3 квітня минулого року народні депутати-свободівці вручили вам ці законопроєкти. Після цього 250 місцевих рад звернулися, зокрема, й до вас із вимогою стимулювати ухвалення цих законопроєктів. Тому в мене до вас питання: чому ви не подали ці законопроєкти в Парламент від Уряду і чому не стимулювали ухвалення? Адже це і є питання захисту середнього класу та усунення олігархів, про які ви говорите”, – запитав Тягнибок.

У відповідь Гройсман “завис” на 10 секунд, а тоді сказав:

“Я просто хотів сказати про те, що…Треба завжди намагатись бути об’єктивними, оскільки ці законопроєкти мені принесли депутати від вашої політичної сили. Вони мають право законодавчої ініціативи і свої власні законопроєкти можуть зареєструвати в Парламенті. Якщо вони мають бажання… Якщо це не акція… піар-акція. Якщо це реальність. І Уряд може дати по них висновки. І в такому разі ми готові підтримати всі прогресивні правильні дії”.

“Вони вже три роки зареєстровані у Парламенті”, – нагадав Тягнибок.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити