image
 |  0 11 Січня 2018 | 08:06

У 2017 році на Волині до держбюджету мобілізували понад 2,5 мільярда гривень податків

На Волині до загального фонду держбюджету протягом 2017 року зібрано понад 2,5 мільярда гривень податкових платежів, які адмініструють органи ДФС.
Про це 11 січня 2018 року повідомили у Відділі організації роботи ГУ ДФС у Волинській області.
Таким чином, сума зібраних в області податків до держбюджету за підсумками року майже на півмільярда гривень перевищує рівень надходжень 2016 року.
Про це учасників апаратної наради у голови Волинської ОДА поінформувала начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.
Відповідальна та зважена позиція волинських платників, акцент на аналітичну складову в процесі адміністрування податків і зборів поряд із вдосконаленням електронних сервісів дозволили забезпечити виконання доведеного для області індикативного показника на рівні 104,8 відсотка, з перевиконанням на 117,1 мільйона гривень. Загалом, збір платежів до загального фонду держбюджету перевищив рівень 2016 року на 495 мільйонів гривень, або на 24,2 відсотка, - наголосила  начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Нагадаємо, що за підсумками 2017 року на Волині зібрано понад 5,6 мільярда гривень податкових платежів, які адмініструють органи ДФС.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити