image
 |  7 26 Лютого 2021 | 15:46

У 2020 році медики екстреної допомоги Волині здійснили 130 тисяч виїздів

За 12 місяців 2020 року в центральну оперативну диспетчерську Волинського центру екстреної медичної допомоги надійшло 175449 звернень громадян про екстрену медичну допомогу, здійснено виїздів – 129077.

Про це йшла мова під час підсумкової відеоселекторної медичної ради комунального підприємства.

У минулому році для боротьби з пандемією коронавірусу створено 18 спеціалізованих бригад ЕМД.

Також на виконання наказу обласного управління охорони «Про оптимізацію заходів щодо профілактики поширення гострого респіраторного захворювання, спричиненого COVID-19» на базі оперативно-диспетчерської служби Центру створено «гарячу лінію» для оперативного інформування населення щодо отримання медичної допомоги у разі появи симптомів, схожих на коронавірусну інфекцію (COVID-19).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку організували порностудію онлайн (ФОТО)

За звітний період автопарк Волинського центру екстреної медичної допомоги поповнився 17 новими автомобілям, (16 автомобілів типу В марки Сitroen Jumper, 1 – Renault Duster). Серед планів на поточний рік: відкриття нових пунктів постійного базування бригад ЕМД (с. Шклинь - Горохівське відділення ЕМД, с. Кримне-Старовижівське відділення ЕМД та с. Крать – Турійське відділення ЕМД) та придбання нових санітарних автомобілів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити