image
 |  2 14 Січня 2022 | 16:38

У 2021 році лучани понад тисячу раз скаржилися на роботу громадського транспорту

У 2021 році надійшло понад 1000 звернень від лучан з приводу поганої роботи громадського транспорту.

Про це йдеться у звіті про підсумки роботи транспорту за минулий рік.

До відділу комунікацій "15-80" за період з 01.01.2021 по 31.12.2021 надійшло 725 звернень, що стосується роботи громадського транспорту Луцької міської територіальної громади. У зверненнях піднімались питання пасажирських перевезень, а саме: порушення розкладу руху, не зупинка автобуса в пункті зупинки, культура обслуговування пасажирів, взаємовідносини пасажира та водія, працездатність бортових пристроїв, дотримання ПДР водіями, дорожні знаки, стан транспортного засобу, комфортність перевезень, порушення карантинних вимог, прохання та пропозиція.

Через відділ звернень громадян департаменту ЦНАП до відділу транспорту для розгляду за вказаний період надійшло 293 звернення. Звернення стосувались: відсутність транспортних одиниць на лінії; надходили пропозиції щодо внесення змін в схеми руху автобусів; пропозиції щодо розташування пунктів зупинки автобусів; пропозиції щодо розкладу руху громадського транспорту. Усі звернення розглянуті та в установлені терміни надано відповіді заявникам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Діти повернулися на уроки і мовчали: подробиці загибелі 13-річного хлопчика на Волині (ВІДЕО)

За зверненнями громадян працівники відділу провели перевірки на лінії. За результатами перевірок за період з 01.01.2021 по 31.12.2021 на перевізників складено 272 акта та винесено 98 приписів, щодо порушення виконання умов договорів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом. Протягом 2021 року за не виконання умов договорів на перевезення пасажирів виконавчим комітетом міської ради розірвано 5 договорів з перевізниками.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити