image
 |  7 20 Січня 2023 | 16:46

У 2022 році в Луцьку зареєстрували 107 "шлюбів за добу"

У 2022 році в Луцьку зареєстрували 107 шлюбів в рамках послуги "шлюб за добу".

Про це під час засідання виконкому Луцької міськради розповіла директорка ЦНАПу Лариса Карп'як.

У серпні 2022 року розпорядженням міського голови затверджено Положення про відділ оформлення актів цивільного стану департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Луцької міської ради. На цю мить відділом надаються сім послуг щодо реєстрації актів цивільного стану, відповідно зареєстровано та видано:

- 145 свідоцтв про шлюб (реєстрація проводилася у місячний термін);

- 107 свідоцтв про шлюб у скорочені терміни «Шлюб за добу»;

- 167 свідоцтв про смерть;

- 45 свідоцтв про народження.

Також за звітний період відділом оформлення біометричних документів департаменту надано 6322 послуги щодо оформлення паспорта громадянина України у формі ID-картки та 13 719 послуг з оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон. Таку ж кількість документів було видано протягом року. Адміністраторами оформлено 266 запитів щодо надання інформації про реєстрацію/зняття з реєстрації місця проживання особи з метою відновлення втраченого паспорта громадянина України особам, у яких відсутні будь-які документи, що посвідчують особу.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити