image
 |  335 27 Січня 2024 | 19:19

У 2023 році у громадському транспорті Луцька виявили майже 12 тисяч "зайців"

У 2023 році у громадському транспорті Луцька під час перевірки оплати проїзду виявили 11801 пасажира, який не оплатив за поїздку.

Про це йде мова у звіті про роботу відділу транспорту Луцької міськради.

Здійснення контролю оплати (реєстрації) проїзду у пасажирському транспорті загального користування Луцької міської територіальної громади відповідно до укладеного договору здійснює ТзОВ “Волиньконтрольсервіс”. З допомогою залученого підприємства вдалось значно підвищити платіжну дисципліну пасажирів в частині оплати проїзду за допомогою електронного квитка. Так у 2023 році здійснено перевірку 356252 пасажирів, з них успішно оплатили та зареєстрували свій проїзд 344451 пасажир. 11801 пасажирів мали негативний результат реєстрації проїзду.

Також у минулому році з'явилося шість нових терміналів з продажу та поповнень електронних квитків. За 2023 встановлено термінали у таких місцях: проспект Волі (магазин “Делікат”), проспект Молоді (магазин “Сім23”), вулиця Рівненська (ЖК”КyivSky”), вулиця Рівненська (магазин “Аврора”), проспект Соборності (навпроти Північного ринку), с.Княгининок (магазин “Спар”).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нерозкритий потенціал аптеки-музею Злоцьких у Луцьку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити