image
 |  266 11 Лютого 2024 | 13:53

У 2023 році у Луцьку видали 25 дозволів на виконання будівельних робіт

У 2023 році у Луцьку видали 25 дозволів на виконання будівельних робіт.

Про це йде мова у звіті про результати роботи відділу державного архітектурно-будівельного контролю Луцької міської ради за 2023 рік.

Розпочато нове будівництво:

- багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення на вулиці Християнська, 42;

- багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими нежитловими приміщеннями та підземним паркінгом зі знесенням автомийки, автосалону з автотехобслуговуванням, мийки автомобілів на вул. Карпенка-Карого, 7-а в місті Луцьку;

- спального корпусу Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою на вул. Стрілецькій, 6 в місті Луцьку, І черга. Будівництво захисної споруди цивільного захисту (протирадіаційне укриття).

Здійснено капітальний ремонт відділення дитячої онкогематології Волинської обласної дитячої клінічної лікарні на вул. Загородній, 20, сховища Волинської обласної дитячої клінічної лікарні на вул. Загородній, 20.

Проведено реконструкцію будівлі учбово-лабораторного корпусу № 3 Луцького національного технічного університету під гуртожиток для розміщення внутрішньо переміщених осіб на вул. Софії Ковалевської, 29, корпусу на вул. Даньшина, 10 (Створення SMART Volyn Hub), корпусу № 2 з пристосуванням у платформу цифрового розвитку «DIGITAL INNOVATION SPACE (DISpace)» на вул. Потебні, 56, корпусу Б-3 з пристосуванням під креативний хаб «Art Tech» на вул. Львівській, 75, окремих приміщень центрального теплового пункту під газову котельню, інженерних мереж з встановленням когенераційної установки для потреб котельні.

Видано 7 сертифікатів про готовність об’єкта до експлуатації.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити