image
 |  5 31 Січня 2023 | 18:07

У 2023 році у Володимирі планують купівлю спецтранспорту та заміну сміттєвих контейнерів

У Володимирі в 2023 році планується чергове оновлення матеріально-технічної бази та автопарку комунальних підприємств, а також заміна старих металевих контейнерів на нові європейського зразка.

Про це йдеться на сайті міськради.

Зокрема для КП «Володимирводоканал» буде придбано автомобіль для поливу доріг та газонів. Для КП «Полігон» придбають комплект обладнання для мережі керування вуличним освітленням. Завдяки такому технічному оснащенню комунальники матимуть змогу налаштовувати роботу вуличного освітлення в автоматичному режимі, а також економити електроенергію, вимикаючи освітлення за розкладом.

У Володимирі відбудеться заміна старих металевих контейнерів на нові європейського зразка місткістю 1100 літрів. Для їхнього обслуговування придбають нові сміттєвози, а також виконають переобладнання майданчиків для збору твердих побутових відходів.

На низку вулиць міста та населених пунктів громади у 2023 році чекає поточний ремонт твердого покриття, а саме: вулиць Мономаха, Івана Богуна, Академіка Корольова, Б.Лепкого, Праведників народів світу, Галицьку, Героїв Крут, пров. Вчительський, Просвіти, Стубелевича, Г.Проскури, Ревуцького та Симоненка у місті Володимирі, а також Лобачинську та Затишну в с. Заріччя, Шкільну в с.Суходоли й Сонячну в с. Ласків,

Поточний ремонт буде проведено і на тротуарах, що на вул. Ковельській, Устилузькій, Академіка Глушкова, Сагайдачного та Зимнівській. Планується поточний ремонт заїздів та прибудинкових територій за такими адресами: Луцька, 101, Поліської Січі, 49,51, Ковельської, 73, 102-104, Данила Галицького, 9. Продовжаться ремонтні роботи у сквері «Героїв Майдану», що на розі вулиць Небесної Сотні та Устилузької. Окрім цього передбачається технічне переоснащення котелень на вул. Луцькій, 168-К та Сагайдачного, 7-К, де буде здійснено заміну котлів на твердопаливні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Володимирі розпочали кронування дерев

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити