image
 |  151 3 Лютого 2024 | 17:44

У 2023 році зменшилися скарги лучан на роботу громадського транспорту

До відділу комунікацій 15-80 за період з 01.01.2023 по 31.12.2023 надійшло 586 звернень (за 2022 рік - 670 звернень, що на 13% менше), що стосується роботи громадського транспорту Луцької міської територіальної громади.

Про це йде мова у звіті про роботу відділу транспорту за 2023 рік.

У зверненнях підіймались такі питання: порушення розкладу руху, культура обслуговування пасажирів, взаємовідносини пасажира та водія, працездатність бортових пристроїв, дотримання ПДР водіями, встановлення дорожніх знаків, облаштування зупинок громадського транспорту, стану транспортного засобу, комфортність перевезень, прохання та пропозиція. Усі звернення розглянуті та в установлені терміни надано відповіді заявникам.

Через відділ звернень громадян департаменту ЦНАП до відділу транспорту для розгляду за вказаний період надійшло 278 звернень, за 2022 рік - 297 звернень, що на 6% менше. Звернення стосувались: відсутність транспортних одиниць на лінії; пропозицій щодо внесення змін в схеми руху автобусів; розташування зупинок громадського транспорту; пропозиції щодо розкладу руху громадського транспорту. Усі звернення розглянуті та в установлені терміни надано відповіді заявникам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нерозкритий потенціал аптеки-музею Злоцьких у Луцьку

За зверненнями громадян працівниками відділу були проведенні перевірки виконання умов договорів на перевезення пасажирів. За результатами перевірок за 2023 рік на перевізників складено 190 актів та винесено 25 приписів, щодо усунення порушень виконання умов договорів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом. За результатами перевірок перевізники на засіданні виконавчого комітету звітувались про роботу на відповідних маршрутах.

Через незадовільне виконання перевізниками договірних зобов’язань у 2023 році були розірвані договори на перевезення пасажирів за маршрутами №№ 11, 26, 26а, 25, 30.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити