image
 |  11 23 Вересня 2020 | 12:22

У 23-річного волинянина знайшли наркотики (ФОТО)

Наркотичні речовини правоохоронці вилучили у 23-річного жителя села Дубове. За вчинення кримінального правопорушення чоловікові загрожує, зокрема, до п'яти років обмеження волі.

Про це інформує поліція Волинської області.

Працівники управління боротьби з наркозлочинністю в області спільно з дільничим офіцером поліції виявили чоловіка з наркотичними речовинами вчора близько 18 години у селі Дубове Ковельського району. Наркозлочинець тільки забрав їх з поштового відділення та прямував додому. При собі він мав 25 грамів речовини рожевого кольору, зовні схожої на амфетамін.

Наркотики правоохоронці вилучили та направили на відповідні експертизи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неподалік Ковеля триває ремонт міжнародної дороги

Нині вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту. Тривають слідчі дії з метою виявлення всіх причетних до даного кримінального правопорушення.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити