image
 |  4 29 Березня 2022 | 15:01

У Анатолія Тимощука хочуть забрати звання "Почесного громадянина Луцька"

Постійна комісія Луцької міськради з питань законності рекомендувала забрати у Анатолія Тимощука звання "Почесного громадянина Луцька".

Про це інформує власкор "ВолиньUA".

Зазначимо, що Анатолій Тимощук ніколи не відзначався патріотизмом у питаннях національної гідності. Ще від початку анексії Криму і війни на Донбасі у 2014 році лучанин зайняв зрадницьку позицію та заробляв гроші на території країни-агресора.

"Повномасштабна агресія росії проти України стала моментом істини. Остаточно провела червоні лінії. Знищила усі сумніви. Показала, хто є хто. Від 24 лютого Анатолій Тимощук не зробив жодної публічної заяви, в якій засудив злочинну воєнну авантюру москви проти України. Футболіст також не припинив співпрацю з російським футбольним клубом "Зеніт". Це означає одне: Тимощук зайняв сторону ворога і агресора.

У той час, коли українці ведуть боротьбу проти російських загарбників, віддаючи свої життя, Тимощук заробляє гроші у росії. Зрада - це свідома позиція Анатолія Тимощука. Він свідомо обрав такий шлях. Тому комісія Луцької міськради з питань законності ухвалила рішення позбавити статусу "Почесний громадянин Луцька" футболіста Анатолія Тимощука. Ми не можемо дозволити дискредитацію цього звання прізвищем колаборанта і зрадника", - зазначив голова постійної комісії Луцької міськради з питань законності, очільник фракції ВО "Свобода" Микола Федік.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити