image
 |  0 23 Червня 2018 | 06:44

У багатодітному селі на Волині молодь ініціювала збір коштів на будівництво дороги

У селі Карпилівка Ківерцівського району Волині молодь ініціювала збір коштів для будівництва сільської дороги. Основу дороги — проклали. 
Майже щодня щебеневе покриття знищують вантажівки. Люди знову рахують ями під ногами, - повідомляє ВРД НСТУ.
Суперечки на карпилівській дорозі тривають понад місяць. Селяни розповідають: втомилися блокувати рух вантажного транспорту через село.
В цю ділянку дороги люди вклали власні кошти. Роботи вже розпочались: поклали щебеневу суміш під асфальт, яка коштує понад 300 тисяч гривень.
Сільський голова Юрій Федорчук розповів:
«Це – дорога обласного значення Сильне-Карпилівка-Цумань-Яківці. Дороги комунальної власності ми намагаємся ремонтувати за свій кошт, за допомогою жителів нашого села».

Місцевий житель Олександр Тарасюк переконує, що представники влади ніби і співчувають, але в реальності допомоги люди поки не відчули.
За інформацією "ВолиньПосту", на проблемну ділянку дороги сільрада просила гроші у депутатів. Написали звернення і до чиновників всіх рівнів. Зі слів сільського голови, у перспективному плані відповідна дорога зазначена. Проблемну ділянку запланували покривати асфальтом з протилежного боку і лише – 300 метрів. Кошти на співфінансування незабаром отримає Цуманська ОТГ.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити