image
 |  14 4 Квітня 2021 | 13:13

У Боратині відбулись змагання з волейболу серед юнаків

Відбулися змагання з волейболу серед юнаків закладів освіти Боратинської територіальної громади.

Про це йдеться на сайті громади.

На першому етапі змагань команди було розподілено на дві підгрупи. У селі Радомишль господарі змагань легко обіграли своїх суперників з Гіркої Полонки та Лаврова і вийшли до фіналу. Другу путівку до фіналу вибороли юнаки з Лаврова, обігравши команду Гіркої Полонки з рахунком 2:1. У другій групі, ігри якої проводились у школі села Боратин, господарі та команда з села Рованці почергово переграли юних волейболістів з Ратнева, а в особистій зустрічі перемогу з рахунком 2:1 здобула команда з Боратина.

У фіналі, який проходив на базі Радомишльського ліцею, команди з Боратина та Рованців почергово здолали своїх суперників з Лаврова, але поступилися господарям змагань. Боратинці зіграли матч з рахунком 0:2, а юнаки з Рованців – 1:2.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кисень у Волинську обласну інфекційну лікарню обіцяють привезти сьогодні

В підсумку третє місце посіла команда з Рованців, друге місце – у боратинців, а переможцями змагань стали представники Радомишльського ліцею. Призери змагань були нагородженні грамотами та медалями відповідного ґатунку, а команда-переможець кубком від організаторів.

     

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити