image
 |  4 19 Травня 2020 | 18:31

У Британії від коронавірусу померла українка, – МЗС

Громадянка України 1978 року народження померла від коронавірусу у Великій Британії, українські дипломати допомагають родичам вирішити питання репатріації тіла.

Про це «Укрінформу» повідомив у вівторок, 19 травня, директор Департаменту консульської служби МЗС Сергій Погорельцев.

«Посольство України у Великій Британії отримало інформацію про смерть 17 травня у м.Чертсі, графство Суррей, громадянки України, 1978 року народження, інфікованої коронавірусом», - зазначив дипломат.

Він додав, що посольство допомагає родичам померлої оформити необхідних документів та вирішити питання репатріації тіла.

«Справа перебуває на контролі Департаменту консульської служби МЗС та Посольства України у Великій Британії», - запевнив Погорельцев.

Як повідомлялося, за даними МЗС, за кордоном станом на вечір 18 травня проходив лікування від коронавірусної хвороби 141 українець, водночас померли 8 осіб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Нововолинську помер чоловік, у якого підтвердили Covid-19: за добу - жодного нового випадку захворювання

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити