image
 |  0 15 Січня 2019 | 21:37

У Бучі школярі намагались продати однолітка за тисячу гривень

В Бучі школярі намагалися продати однолітка через інтернет.

Про це УНН повідомив керівник прес-служби поліції Київської області Микола Жукович.

"Школярі через Інтернет хотіли продати однолітка. Зараз сторінка з публікацією видалена. Проте до нас надійшло звернення від волонтерів, які показали скріншот з сайту оголошення в якому було написано, що хлопця хочуть продати за 1000 грн. У нас зареєстрований цей випадок і наша ювенальна поліція проводить опитування всіх учасників, викладачів цього навчального закладу. Наразі проводимо перевірки, намагаємося з’ясувати, що сталося, чи був тиск, приниження", - розповів Жукович. 

За словами Жуковича, батьки не хочуть розголосу, кажуть, що ніякого оголошення не було та відмовляються від будь-яких пояснень. 

Нагадаємо, Президенту України Петру Порошенку передали на підпис законопроект щодо протидії булінгу серед підлітків. 

Верховна Рада України ухвалила в другому читанні та в цілому законопроект щодо протидії булінгу серед підлітків. Документ вперше вводить в українське законодавство поняття "булінг", як "моральне, або фізичне насильство, агресія, у будь-якій формі, або будь-які інші дії, вчинені з метою викликати страх, тривогу, підпорядкувати особу своїм інтересам, що мають ознаки свідомого жорстокого ставлення".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині поліцейські спілкувались з учнями про булінг (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити