image
 |  13 4 Лютого 2022 | 14:36

У будинку культури села Шепель Луцької громади готують їсти серед грибку на стінах

Будинок культури села Шепель Луцької громади перебуває в жахливому стані. На стінах завівся грибок, а на другому поверсі готують їжу і там же проживають працівники місцевого фермерського господарства.

Про це написав у мережі ФБ депутат Луцької міськради від ВО «Свобода» Андрій Білан.

Обранець громади побував у селі Шепель разом з заступником голови Луцької райради Сергієм Сіваком. Він звернув увагу на стан сільського клубу.

«Ще одна проблема села - стан будівлі сільського клубу. Приміщення клубу всередині поцвіло грибком. Зовні на стінах просвічуються тріщини. Не дивлячись на це, в клубі на вихідні проводять дискотеки. Хоча в інші дні будинок закритий і не працює», - зазначив Андрій Білан.

Як розповідають мешканці села Шепель, будинок культури функціонує лише на папері. Раз в рік проводять заходи для галочки, а так до нового року приміщення було закрите.

На другому поверсі місцеве фермерське господарство «КОРСОЙЛ-АГРО» облаштувало кімнати для проживання своїх працівників. Куховарки готують їжу для робітників. Про санітарні умови годій і говорити. Пліснява на стінах, на кухні відсутня вентиляція, посуд давно вже пожовтів від старості. Ось таки дбають про здоров’я своїх працівників та їх умови проживання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинський олігарх накопичив у своїх руках 100 гектарів землі, виділених учасникам АТО

        

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити