image
 |  4 20 Серпня 2018 | 15:33

У центрі Луцька планують збудувати черговий торгово-офісний центр

У центрі Луцька хочуть збудувати торгово-офісний центр  на вулиці Кривий Вал, 37.
Про це йшлося у понеділок, 20 серпня, під час засідання комісії з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження, - повідомляє ВолиньPost.
Начальник управління містобудування та архітектури Веніамін Туз розповів, що в Луцьку міську раду звернувся Валерій Феоктістов з приводу надання дозволу на розробку проекту детального плану території в межах вулиць Кривий Вал, Глушець, Градний Узвіз, Гончарова, Паркова та Лесі Українки.
Хочуть змінити цільове призначення ділянки під будівництво торгово-офісних приміщень, яка нині є територією перспективної громадської забудови.
Члени комісії підтримали пропозицію щодо розроблення детального плану території.
Нагадаємо, що Валерій Феоктістов попередньо звертався у червні місяці цього року до Луцької міської ради про з проханням змінити цільове призначення земельної ділянки, яка знаходиться на вулиці Кривий Вал, 37 під будівництво торгово-офісних приміщень, втім, депутати міськради не підтримали проект рішення щодо зміни цільового призначення ділянки.
У центрі Луцька хочуть збудувати торгово-офісний центр

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити