image
 |  0 5 Квітня 2018 | 13:00

У центрі Луцька презентували 7 сучасних писанок (ФОТО)

У центрі Луцька на Театральному майдані до Великодніх свят презентували арт-проект – «Великоднє диво».
Сім рукотворних арт-об'єктів представили 5 квітня, у четвер,  - інформує власкор «ВолиньUA».
У проекті взяли участь волинські митці, які разом творили писанки з різних матеріалів, вкладаючи у кожен об'єкт свою художню ідею.
Серед семи об’єктів на Театральній площі поставили писанку під назвою "GEOMETRY" від ГО «Яворина»  та «Чарівний пензлик» керівником якої є Алла Жупанюк.
«Ми представляємо свій арт-обєкт. Бог створив Всесвіт ідеальним, наша писанка називається «Геометрія». Вона створена  із речей які є вживані у нашому побуті. Ми закликаємо людей, не засмічувати сміттям планету, наше місто Луцьк. Ми закликаємо сортувати сміття, якщо кожен долучиться до таких заходів, то в майбутньому наші сміттєзвалища зменшуватимуться, а екологія покращуватиметься», - наголосила Алла Жупанюк.


Писанка «Відродження» - писанка від Вікторії Мазур. Об'єкт створений з використанням трафаретної вибійки та тканин різних кольорів, що символізують радість, любов та мудрість.
Учасникам мистецького проекту вручили подяки та премії.
На Великодні свята писанки радуватимуть лучан та гостей міста.













 
 
 
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити