image
 |  4 21 Липня 2018 | 16:58

У центрі Москви вивісили плакат на підтримку Сенцова

У Москві біля будівлі уряду Російської Федерації активісти вивісили плакат із закликом звільнити українського політв'язня Олега Сенцова. Про це в Twitter повідомив громадський активіст Денис Стяжкин, - передає УНН.
"У Москві активісти вивісили банер "Свободу Сенцову" на тлі Білого дому (будинку уряду Російської Федерації - ред.)", - написав активіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Звільнити Сенцова: українська діаспора розпочинає глобальний флешмоб

Нагадаємо, Олег Сенцов зараз перебуває у виправній колонії в місті Лабитнангі на півночі Росії. 14 травня він оголосив безстрокове голодування з вимогою звільнити всіх українських політв'язнів, що утримуються в Росії і Криму.
Сенцов був засуджений російським судом до 20 років позбавлення волі 25 серпня 2015 року за звинуваченням в підготовці терактів у Криму. Правозахисний центр "Меморіал" в Росії вніс Сенцова в список політв'язнів.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Акція «Вголос. Читаємо розповіді Олега Сенцова»: Пилип Іллєнко, Олесь Санін і В’ячеслав Довженко читають «Автобіографію» (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити