image
 |  2 24 Березня 2021 | 22:46

У Чернівцях помер другий вакцинований Covishield від AstraZeneca

У Чернівцях 24 березня помер провізор аптеки військового госпіталю. Ще 15 березня чоловіка вакцинували проти COVID-19 препаратом Covishield від AstraZeneca.

Про це повідомляє «24 канал».

У Міністерстві охорони здоров'я розповіли, що причиною смерті міг стати гострий мозковий інсульт.

Загиблий страждав від важких хронічних серцево-судинних захворювань, діабету та інших супутніх хвороб.

Вакцинувала чоловіка мобільна бригада. У провізора не було жодних протипоказань до щеплення. Процедура минула нормально.

«В той же день (15 березня – 24 канал) з того ж флакону вакцини було щеплено ще 9 осіб. Несприятливих подій після імунізації в інших пацієнтів не зареєстровано», – розповіли у МОЗ.

Однак вже 16 березня вакцинованого госпіталізували до міської лікарні №3.

Що кажуть у МОЗ

Якщо кількість померлих після вакцинації в Україні зростатиме, МОЗ розслідувати такі випадки «відповідно до українського законодавства та міжнародних норм організації фармаконагляду».

В Україні щеплення від COVID-19 отримали вже 137 026 людей. Лише у 590 випадках зафіксували побічні ефекти. Певний час ці люди перебували під наглядом медиків.

На Одещині пішла з життя військова  ЗСУ: напередодні їй робили щеплення від COVID-19. Жінку вакцинували препаратом Covishield від AstraZeneca. Загибла також мала серцево-судинні захворювання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Індійську вакцину в Україні зареєстрували на «прокладку», власник якої прописаний на… пустирі (ФОТО, ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити