image
 |  7 7 Грудня 2021 | 21:41

У День самоврядування депутатам Камінь-Каширської райради вручили орден та медаль (ФОТО)

Під час святкової сесії Камінь-Каширської районної ради 7 грудня 2021 року декільком депутатам вручили орден "Незалежна Україна" та медаль "30 років Незалежності України".

Про це написала на своїй сторінці в мережі Фейсбук депутат Камінь-Каширської районної ради від ВО "Свобода" Оксана Павлючик.

"Сьогодні, 7 грудня - День самоврядування, і відбулось чергове засідання Камінь-Каширської районної ради в районному будинку культури, що додало святу особливої атмосфери і значущості.

Традиційно депутати заслухали звіти про пророблену роботу, про продовження на 2022-26 роки районної "Програми соціального захисту працівників освіти", Комплексної програми розвитку освіти Камінь-Каширсього району, районної цільової соціальної програми розвитку фізичної культури та спорту. На 2022-2026 роки затверджено районну цільову програму національно-патріотичного виховання дітей та молоді та "Молодь Камінь-Каширщини", що не може не радувати мене як депутата від ВО "Свобода"", - йдеться в дописі.

По закінченні сесії голова Камінь-Каширської районної ради Віктор Сус привітав присутніх зі святом, відзначивши кількох депутатів пам'ятними подарунками, а жінок-депутатів - квітами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинський національний університет отримав престижну європейську нагороду

"Мені вручено медаль "30 років Незалежності України" та квіти "за активну громадську позицію, волонтерство та з нагоди свята", що було особливо приємно! Керівнику фракції "Свободи",  нашому "Кіборгу" (захисник Донецького аеропорту - ред.) Смусю Ростиславу вручено орден "Незалежна Україна".

Після відбувся святковий концерт Камінь-Каширського будинку культури.

Це було чудова подія, що залишиться в пам'яті особливими емоціями", - додає Оксана Павлючик.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити