image
 |  2 19 Лютого 2018 | 12:06

У День святого Валентина в Google Play розмістили новий шахрайський додаток, - Приватбанк

Приватбанк попереджає клієнтів про шахрайський додаток для Android «Універсальний мобільний банкінг», розміщений в Google Play 14 лютого. Про це 19 лютого 2018 року повідомляє сайт «Українські Новини» з посиланням на прес-службу банку. Зазначається, що єдиним додатком, що дає змогу користуватися послугами банку з мобільних пристроїв, є Приват24. Будь-які сторонні «мобільні банки» - це фішингові програми, створені для крадіжки особистих даних клієнтів і грошей.
Мобільний банк Приват24 є найбільш популярним в Україні й лідером за кількістю клієнтів у Східній Європі, ним користуються понад 6 мільйонів осіб, - сказано в повідомленні банку. - Приват24 можна завантажити зовсім безкоштовно і здійснювати будь-які банківські послуги за допомогою карток як Приватбанку, так і інших українських банків.
Як повідомляли «Українські Новини», раніше Приватбанк попередив клієнтів про нову схему масового фішингу особистих даних. Раніше Приватбанк виявив новий вид шахрайства в соціальній мережі Instagram.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити