image
 |  0 2 Грудня 2021 | 13:48

У Держархбудконтролі Луцької міськради розповіли про таємницю будівлі на вулиці Богдана Хмельницького, 53

Будівля на вулиці Богдана Хмельницького, 53, яка виросла за вихідні дні, зведена на основі витягу з Державного реєстру речових прав.

Про це у коментарі власкору "ВолиньUA" повідомив начальник відділу державного архітектурно-будівельного контролю Луцької міськради Владислав Троць.

Чиновник відзначив, що міська рада нічого не знала про наміри власників збудувати споруду на ділянці за адресою Богдана Хмельницького, 53. Але у Державному реєстрі речових прав за вказаною адресою дійсно числиться окрема будівля.

"Ця земельна ділянка перебуває у приватній власності. Місто не мало жодної інформації про плани власників щось там будувати. Жодних дозвільних документів ми також не надавали. Ця будівля там з'явилася фактично за вихідні дні. Але справа у тому, що у Державному реєстрі речових прав на цьому місці дійсно значиться певна споруда. Напевно, колись там був якийсь будинок. З того часу пройшло багато років. Стару будівлю знесли. Але будинок з реєстру речових прав ніхто не виписував. І ось тепер на його місці власники звели приблизно схожу споруду", - розповів Владислав Троць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Центральному парку Луцька рибалив чоловік (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити