image
 |  0 21 Березня 2019 | 10:43

У Держдепі США пообіцяли посилення санкцій проти Росії

У Державному департаменті США пообіцяли посилювати санкції проти Кремля у міру частішання зловмисних дій із боку Росії.

Про це заявив заступник помічника державного секретаря США Девід Пейман, - передає “Голос Америки”.

На думку Пеймана, висока ціна, яку Росії вже довелося заплатити завдяки санкціям, внесла суперечки між російськими олігархами, наближеними до Кремля і самим Кремлем.

“Висока ціна, яку ми змусили заплатити Росію і російських олігархів, наближених до Кремля, внесла суперечки до їхніх внутрішніх відносин і відносин із владою, з самим Кремлем. Ми запроваджуємо санкції не лише з метою підвищити втрати, яких зазнає Росія, але і для того, щоб домогтися зміни поведінки”, — сказав Пейман.

Він сказав, що з цього питання ще 2014 року у США “встановилася міцна трансатлантична єдність” із європейськими партнерами.

“Ми будемо тісно співпрацювати з нашими європейськими партнерами для забезпечення експоненціального ефекту шкоди від санкцій, а також для того, щоб на Росію було достатнього тиску і вона відчувала всю силу наслідків своєї зловмисної поведінки”, — заявив Пейман.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Понад 263 тисяч авто на «єврономерах» перебувають в Україні із порушеннями митних правил

За його словами, у США та РФ є ділянки співпраці, де вони продовжують вести діалог, узгоджують спільні інтереси і працюють разом. Однак “із таких питань, як Крим, Україна, втручання в наші вибори ми повинні спершу побачити позитивні зміни з боку Кремля”, перш ніж розглядати будь-які зміни в політиці санкцій.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити