image
 |  9 9 Червня 2020 | 20:35

У Держгеокадастрі Волині надали платних послуг на 700 тисяч

Волиняни безкоштовно отримали понад 63 тисячі адміністративних послуг у земельній сфері. Окрім того, за зверненнями громадян надано 6355 платних адміністративних послуг. До бюджету перераховано 706,9 тисячі гривень.

Про це повідомляє головний спеціаліст сектору взаємодії із ЗМІ та зв’язків з громадськістю Ірина Островська-Коц. 

Щодня до кадастрових реєстраторів Волині та звертаються громадяни щодо надання різноманітних довідок, витягів, відомостей, погоджень у земельній сфері. Також ці документи замовляють онлайн. Так, від початку цього року, за запитами волинян та мешканців інших областей, надано 63933 безкоштовних адміністративних послуг. 

"Найчастіше люди зверталися щодо державної реєстрації земельної ділянки та видачі витягу з Державного земельного кадастру про земельну ділянку на підтвердження її реєстрації. Таких документів надали 27295 та 25142 відповідно", - йдеться в повідомленні. 

З числа платних послуг найбільше люди сплатили за отримання витягів із Державного кадастру про земельну ділянку. Цих документів за півроку сформовано 6023. Відповідно, сплачено 633,01 тисяча гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До місцевих бюджетів Волині надійшло понад 1,8 мільярда гривень податків

Нагадаємо, що усі адміністративні послуги у земельній сфері надаються виключно через ЦНАПи. Низку довідок можна замовити онлайн на сайті Держгеокадастру.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити