image
 |  4 11 Липня 2019 | 21:07

У Дніпрі поліція «накрила» нарколабораторію

Співробітники Служби безпеки України блокували у Дніпрі діяльність наркоугруповання, яке спеціалізувалося на виробництві та збуті психотропів у великих розмірах.

Про це УНН повідомили у прес-центрі СБУ.

До складу угруповання входило троє місцевих мешканців. Зловмисники організували нарколабораторію, де налагодили виготовлення психотропної речовини — метамфетамін. Наркоділки розповсюджували “товар” через розгалужену мережу дилерів у місті та області. Щомісячний обсяг реалізованих наркотиків становив майже 700 тисяч гривень.

Правоохоронці виявили у помешканнях фігурантів справи обладнану нарколабораторію, метамфетамін, прекурсори, канабіс, спеціальні пристрої для зважування та фасування психотропів, дванадцять одиниць вогнепальної зброї, зокрема, пістолети і мисливські рушниці, 600 набоїв різного калібру, обладнання для переробки травматичної зброї у бойову.

Вилучені психотропні речовини та вогнепальну зброю направлено на експертизу.

Трьох фігурантів провадження затримано. Їм повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку судили банду наркоторговців

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити