image
 |  2 23 Квітня 2021 | 20:40

У дpаматичному пpотистоянні «Волинь» вдома не змогла подолати «Альянс» 2:2 (ВІДЕО)

У 23 туpі Чемпіонату України (Перша ліга) луцька «Волинь» пpиймала «Альянс» з Липової Долини.

Про це повідомили на офіційному веб-сайті ФК «Волинь».

Звітний поєдинок «Хрестоносці» почали по-господарськи, уже з перших хвилин організувавши солідний тиск на ворота гостей. Спочатку після подачі зі штрафного головою пробивав Іван Цюпа, однак у ворота не влучив. А на 8-й хвилині «Волинь» повинна була відкрити рахунок у матчі – Богдан Оринчак продерся крізь захисника і реалізував вихід віч-на-віч з Русланом Єфановим, однак арбітр скасував гол через гру рукою у виконанні нашого нападника – як показав повтор, гол потрібно було зараховувати, адже якщо гра рукою і була, то якраз у гравця «Альянсу». Невдовзі пробивали по воротах Олександр Мартинюк та Євген Протасов – на місці був гокліпер гостей. Не міг він допомогти команді на 18-й хвилині, коли Амбросій Чачуа замикав дальню стійку ударом головою – утім, м’яч влучив у сітку із зовнішнього боку рамки. Непогані моменти були у того ж таки Протасова та В’ячеслава Шарпара – однак і цим ударам з меж штрафного майданчика бракувало точності. А ближче до кінця тайму почали огризатися «зелено-чорні»: першим «дзвіночком» для «Волині» став хороший удар Сергія Загинайлова зі штрафного – Владислав Леванідов потягнув м’яч, який летів у «дев’ятку» воріт. А вже після кутового гості таки святкували – навісну подачу наш воротар перервав кулаком, однак вибив «кулястого» прямо на Руслана Пісного, який з десяти метрів без перешкод розстріляв незахищені ворота – 0:1. Попри пропущений гол, «Хрестоносцям» вдалося відігратися ще до перерви – Чачуа прокинув м’яч повз Костянтина Пікуля, і капітан гостей уже за інерцією зіграв у ногу нашому півзахиснику. Арбітр зустрічі призначив пенальті, який переконливо реалізував Оринчак – 1:1.

Другий тайм також почався з тиску «Волині»: уже на 48-й хвилині Віталій Приндета після скидки Владислава Приймака ногою з меж карної зони не влучив у рамку гостей, а ще за декілька хвилин після хорошої атаки «Хрестоносців» Євген Протасов не зумів у штрафному майданчику як слід пробити по воротах із дуже хорошої позиції. На 59-й хвилині Протасов фактично біля воріт скидував партнерам на гольовий удар, однак ніхто із волинян на цей простріл не відгукнувся. А у середині тайму міг забивати Оринчак, до якого прилетів м’яч від захисника гостей – утім, помилку партнерів підстрахував Єфанов, який самовіддано вийшов на нашого нападника та не дав йому обіграти себе за межами карної зони. На 74-й хвилині Оринчак уже зробив все для голу Мартинюка – утім, наш молодий хавбек під час свого забігу ударом влучив у ближню бокову стійку воріт «Альянсу». На жаль, створивши достатньо моментів для взяття воріт, «Волинь» у підсумку знову пропустила: Костянтину Ярошенку вдався шикарний удар зі штрафного, після якого «кулястий» залетів до воріт господарів поля без шансів для Леванідова – 1:2. Як у першому таймі, волинянам вдалося швидко зрівняти рахунок. Після подачі з флангу Оринчак скидував головою на свіжого Юрія Коломойця, однак цю скидку перервала рука Пікуля. Арбітр призначив одинадцятиметровий, який знову впевнено реалізував Оринчак – 2:2. Протягом хвилини гості залишилися у меншості, адже дві жовті картки встиг заробити екс-гравець «Волині» Євген Неплях. До завершення зустрічі «Хрестоносці» намагалися організувати навалу на ворота суперників, однак ані Сімініну з Мартинюком, простріли яких виловлював воротар, ані Максиму Войтіховському, удар якого головою пішов вище воріт, принести нашій команді перемогу не вдалося…

На жаль, для нашої команди – бойова нічия, у якій «Волині» не вистачило реалізації власних моментів. Повернутися на шлях перемог «Хрестоносці» спробують уже в наступному матчі – 29 квітня на виїзді підопічні Василя Сачка зустрінуться із житомирським «Поліссям».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинські важкоатлети вибороли дев'ять медалей на чемпіонаті України

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити