image
 |  5 17 Червня 2018 | 14:43

У ДТП на Рівненщині постраждали шестеро дітей

Шестеро дітей та 29-річний водій автомобіля Volkswagen Passat постраждали у резульатіт ДТП у Рівненьскій області.
Про це 17 червня 2018 року повідомляє сайт «Новое время».
Як повідомили у поліції, аварія сталася у селищі Мізоч Здолбунівського району в суботу, 16 червня.
На місці події поліцейські встановили, що житель села Дермань Друга за кермом Volkswagen Passat з невідомих поки причин не впорався з керуванням та допустив зіткнення з деревом.
У салоні легковика перебували шестеро дітей, усіх їх госпіталізували до лікарні: 9-річну дівчинку із Дніпра - із забоями, переломом щелепи та струсом мозку, 5-річну здолбунівчанку - із закритою черепно-мозковою травмою, 16-річного жителя Здолбунова - із травмою гомілки, двох 15-річних хлопчиків доставили до лікарні із забоями ніг, а у 17-річного здолбунівчанина діагностували забій хребта.
Усі потерпілі - діти знайомих і родичів водія, який теж отримав тілесні ушкодження: множинні травми, ушкодження ключиці, внутрішніх органів і перебуває у медзакладі.

Слідчі встановлюють усі обставини ДТП та чи був водій тверезим. Відкрито провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Санкція передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити