image
 |  2 25 Жовтня 2021 | 11:49

У ДТП на Волині більше постраждали автівки, ніж люди (ВІДЕО)

Унаслідок нічної аварії у Колках Маневицького району постраждало четверо осіб, у тому числі одна дитина 15 років.

Всі постраждалі відмовилися від госпіталізації, повідомив у коментарі журналістам ІА «Конкурент» директор КП «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Волинської обласної ради Володимир Шмаль.

За його словами, виклик у швидку надійшов о 17:59 у неділю, 24 жовтня. Але внаслідок аварії більше постраждали автівки, ніж люди.

«Там такого страшного у Колках нічого не було. У дорослих легкі забої, а в дитини забій лівої параорбітальної ділянки. Дитина вдарилася головою, лівим оком, і виникла параорбітальна гематома. Машини більше постраждали. Але всі четверо відмовилися від госпіталізації», – каже він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У центрі Луцька вандали перевернули вбиральню (ФОТО, ВІДЕО)

У поліції розповіли, що причиною аварії стало нетверезе водіння. Водій «Шкоди Октавія» виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із «Фольксвагеном». Виявилось, що керманич «Шкоди» перебував за кермом у стані алкогольного сп‘яніння. На нього складено адмінпротоколи за ст. 124, 130 КУпАП.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити