image
 |  0 22 Червня 2020 | 20:26

У ДТП за участю поліцейського на Луганщині постраждало 9 осіб (ФОТО)

На Луганщині сталася ДТП за участю поліцейського та маршрутного таксі, внаслідок чого 9 осіб було госпіталізовано.

Про це повідомляє УНН із посилання на пресслужбу прокуратури Луганської області.

“...встановлюються обставини дорожньо-транспортної події за участі інспектора поліції одного з відділів Головного управління Національної поліції в Луганській області”, — сказано у повідомленні.

Слідством встановлено, що 22 червня 2020 року близько 11 години ранку на автодорозі в смт Новоайдар Новоайдарського району правоохоронець, перебуваючи за кермом автомобіля Volkswagen Vento допустив зіткнення з маршрутним таксі “Рута” сполученням Рубіжне-Марківка. У маршрутному таксі перебувало 7 пасажирів та водій. За матеріалами слідства, правоохоронець перебував поза службою, змінився з добового чергування на блокпосту, разом з ним в автомобілі знаходилося 3 військовослужбовця.

Унаслідок ДТП госпіталізовано до медичного закладу водія автомобіля Volkswagen Vento у тяжкому стані та 8 пасажирів обох транспортних засобів — з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості.

“За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керували транспортним засобом, що спричинило потерпілим середньої тяжкості тілесні ушкодження)”, — додається у повідомленні.

На даний час встановлюються всі обставини вказаної аварії, проводяться необхідні слідчі (розшукові) дії. Винуватця ДТП буде встановлено після проведення судових експертиз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку посеред ночі спіймали двох п'яних водіїв (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити