image
 |  0 12 Грудня 2019 | 08:48

У двох районах Волині незаконно збували свіжовиловлену рибу

Волинський рибоохоронний патруль здійснив черговий рибоохоронний рейд водоймами області. Порушення зафіксували на території Ківерцівського та Любешівського району.

Про це інформує Волинський рибоохоронний патруль.

Так, на автошляху “Р14” на території Ківерцівського району Волинської області викрили порушника, який намагався реалізувати 30 кг риби: 10 кг карася, 10 кг коропа та 10 кг товстолоба. При перевірці дана особа не надала документи, що підтверджують законність походження водних біоресурсів. На громадянина склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 88-1 КУпАП. Матеріали справи направили до суду для притягнення громадянина до відповідальності.

Наступного дня рейдова група обстежила оз. Біле, поблизу с. Невір Любешівського району Волинської області. На водоймі виявили та вилучено сім безгосподарських сіток, загальною довжиною 435 м. У сітках знаходилась риба: карась та щука, загальною вагою 3 кг. Оскільки водні біоресурси перебували у живому стані, рибпатрульні здійснили їх випуск у природне середовище. Склали відповідні акти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аномальне тепло: метеорологи розповіли про зиму в Україні

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити