image
 |  5 29 Липня 2021 | 20:00

У двох селах на Волині буревій повалив дерева та пошкодив автобусну зупинку (ФОТО)

Зранку 29 липня буревій пронісся у двох селах Шацької територіальної громади у Голядині та Смолярах-Світязьких. Одне із повалених дерев впало на автобусну зупинку.

Про це розповів «Суспільному» телефоном керуючий справами Шацької селищної ради Олександр Бебко.

«Негода розпочалася о 06:20 та тривала близько 10 хвилин», — каже Олександр Бебко.

«Внаслідок шквального вітру були повалені та вирвані з коренем дерева, обірвані електропроводи. З одного будинку у селі Смоляри-Світязькі позривало 20 листків шиферу», — каже Олександр Бебко.

Ще одне дерево впало на автобусну зупинку. Додає: ніхто з людей під час негоди не постраждав.

Впродовж дня наслідки негоди ліквідовували рятувальники, електрики, жителі сіл, допомагали лісівники та працівники Шацького національного парку. Зі слів Олександра Бебка, станом на 17:30 вечора, електроенергію у селі Голятин вдалось відновити, частково відновили світло в Смолярах-Світязьких. З доріг розчистили дерева так, щоб вони не заважали рухові. Завтра роботи продовжать, — розповідає керуючий справа Шацької селищної ради.

У селищній раді створили відповідну комісію, яка вивчає ситуацію, складає акти та оцінює суму завданих збитків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ковелі під час зливи затопило багатоповерхівку. На ремонт даху треба понад 50 мільйонів гривень (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити