image
 |  2 21 Березня 2019 | 17:18

У дворі луцького будинку скати «рятують» автомобілі від ям (ВІДЕО, ФОТО)

На вулиці Федорова у Луцьку легковий автомобіль передніми колесами провалився в нещодавно засипану яму.

Про це повідомляє Волинь24.

Декілька тижнів тому біля котельні, що на вулиці Федорова працівники «Луцькводоканалу» проводили ремонтні роботи. Опісля робіт яму засипали землею, ділянку покрили щебенем. Туди ж поклали два скати, які мали б загородити проїзд.

Якийсь добродій відсунув скати вбік і водії продовжили їздити по тій же дорозі, адже то був єдиний доїзд до будинків 25, 25а, 26 та інших на вулиці Конякіна.

З часом на засипаній ділянці від коліс автомобілів почали утворюватися вибоїни. Не одна машина буксувала в тих ямах, а 5 березня посеред ночі застряг бус. Працівники комунальних служб не могли доїхати до контейнерів зі сміттям, тому їм доводилося совати їх до сміттєвоза, який паркували за ямою.

Тим часом виникли достатньо глибокі вибоїни, через які обережні водії вже не наважувалися переїжджати. Хоча у середу, 20 березня, близько 22 години один сміливець наважився проїхати і вгруз передніми колесами у яму. Автомобіль витягували понад півгодини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП неподалік Луцька: не розминулися два авто (ФОТО, ВІДЕО)

На місце пригоди приїхали працівники «Луцькводоканалу». Вони поклали скати на місце і пообіцяли, що у четвер, 21 березня, приїде машина зі щебенем, який засипле все знову.

Тільки от їздити там ніхто не перестане, бо ж більше немає шляху до житлових будинків. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити