image
 |  4 11 Липня 2020 | 19:22

У Єгипті закриють «берег смерті», на якому одночасно потонули більше десяти осіб

Прокуратура міста Александрія розпорядилася в суботу закрити узбережжя Середземного моря в Ель-Агамі, де у п’ятницю потонули декілька людей.

Про це повідомляє інформаційний портал Al Youm Al Sabea.

Розпочато розслідування, до відповідальності притягнуто адміністрацію пляжу на території комплексу “Палм-Біч”, де сталася трагедія.

Напередодні рано вранці компанія молодих людей відправилася купатися в морі під час відсутності патруля. Через пандемію всі пляжі в країні були закриті. Зараз можна потрапити лише на пляжі при готелях і на приватних територіях, а громадські як і раніше не функціонують. У зв’язку з цим багато хто намагається скористатися раннім часом доби або піти на віддалені території, де їх ніхто не помітить, щоб зайти в море, але такі пляжі не контролюються рятувальними службами.

За інформацією поліції, коли почав тонути підліток, йому на допомогу кинулися старші товариші, але і їх затягнуло підводною течією. В результаті на цей момент з води витягнули тіла семи загиблих, ще двоє вважаються зниклими без вести, їх пошуки тривають. Двоє врятованих перебувають у лікарні у вкрай важкому стані. Вік загиблих — від 14 до 26 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Команда Погуляйка любить «погуляти»: як Судаков журналістам екскурсію по Луцьку зробив (ВІДЕО)

Ділянку узбережжя в районі Ель-Агамі на захід від Александрії прозвали “берегом смерті” через часті нещасні випадки: люди, які купаються регулярно тонуть там через складні і сильні підводні течії. У 2018 році тільки за один тиждень загинула 21 людина, після чого місцева влада заборонила відвідування пляжу, доступ до нього був перекритий.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити