image
 |  157 16 Квітня 2024 | 18:43

У Євпаторії згорів зоопарк з екзотичними тваринами

У місті Євпаторія, в окупованому Криму, згорів зоопарк з екзотичними тваринами "Тропік-парк", у вогні загинули понад двісті звірів.

Про це пише УНІАН, повідомляє ВолиньЮА. 

"Пожежа почалася близько третьої години ночі, загасити її вдалося тільки до 7 ранку. За заявою МНС, швидкому поширенню пожежі посприяла велика кількість сіна, яке було, зокрема, у вольєрах", - повідомляє "Дождь".

Уточнюється, що площа загоряння становила понад 600 квадратних метрів. Загинули сотні тварин. Відомо, що рятувальники вивели з вогню жінку і двох ведмедів.

РосЗМІ також повідомляють, що загинуло понад 200 тварин, причиною загоряння, ймовірно, стало коротке замикання проводки холодильника. Під час пожежі сталося обвалення конструкцій. Наразі уточнюється причина пожежі, кількість загиблих і постраждалих тварин.

Згідно з відкритими джерелами, в експозиції зоопарку було представлено понад 200 видів тварин - приматів, рептилій, земноводних, комах, гризунів і птахів. На території функціонував тераріум, контактний зоопарк тощо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Індустріальний парк у Луцьку може з'явитися лише після завершення війни

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити