image
 |  2 25 Грудня 2020 | 20:41

У Гданську з'явилася відепрогулянка місцевою корабельнею українською мовою (ВІДЕО)

Прогулятися трохи гданською сточнею та ще й послухати розповіді екскурсоводів українською або російською мовами тепер можна, не виходячи з дому.

Як повідомляє «Yavp.pl», Інститут міської культури (Instytut Kultury Miejskiej) в Гданську з 28 липня по 12 вересня 2020 року в рамках проєкту «Metropolitanka/witamy/ласкаво просимо/добро пожаловать» готував майбутніх екскурсоводів.

Підсумком цього проєкту мали бути екскурсії Ґданською Корабельнею шляхами жінок українською та російською мовами у жовтні та листопаді поточного року. Однак у зв’язку з епідемією коронавірусу, бажаючі не мали можливості відвідати суднобудівний завод та послухати розповіді екскурсоводів про важливе історичне місце Гданська та його працівників.

Тому підсумком проєкту стала кінопрогулянка, щоб не тільки місцеві та туристи, а й усі охочі могли побачити і почути, чим є Гданська Корабельня для жителів цього польського міста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Польщі українець загубив на дорозі автівку Audi Q7, яку віз на причепі

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити