image
 |  0 14 Березня 2018 | 07:40

У Голобах формуватимуть сценарій фестивалю «Весільні обряди»

Чекаємо на Вас 16 березня 2018 року у приміщенні Голобського будинку мистецтв о 10.00 год.
Про це 14 беpезня 2018 року повідомили у прес-службі Волинського інституту права.
Співпраця Волинського Інституту Права та Голобської громади над реалізацією Стратегії розвитку активно продовжується.
Розвиток туристичного напряму та популяризація громади наразі відбувається завдяки Фестивалю весільних обрядів, який відбудеться 02 червня 2018 року у Голобській ОТГ. Це маленький стартап для громади і для забезпечення успішності реалізації заходу для допомоги його реалізації запросили експерта з туристичних питань та зеленого туризму із Закарпатської області – Олександра Коваля. Олександр має чималий досвід у організації фестивалів чи інших промоційних заходів,  які працюють і до сьогодні і вважаються «родзинкою» краю.
16 березня 2018 року у приміщенні Голобського будинку мистецтв відбудеться навчання для організаційного комітету фестивалю. Будемо говорити, як зробити фестиваль прибутковою родзинкою громади та забезпечити сталий розвиток ідеї на декілька десятиліть уперед. У ході заходу планується обговорити загальний сценарій проведення дійства з урахуванням виступів всіх команд та обраних весільних обрядів.
Запрошуємо прийняти участь в навчанні та стати частиною гарного заходу!
З додаткових питань звертатися: Франчук Юлія – (050) 2363109.
Заходи здійснюються в межах реалізації проекту «Сприяння реалізації Стратегії розвитку Голобської громади із використанням інструментів громадської участі», що реалізується Волинським Інститутом Права за підтримки програмної ініціативи «Демократична практика» Міжнародного фонду «Відродження».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити