image
 |  506 24 Лютого 2024 | 21:23

У Головному управлінні поліції Волині підтвердили обшуки працівниками ДБР

Як писало наше видання ВолиньUA, що працівники Державного бюро розслідування затримали за підозрою в розкраданні гуманітарної допомоги затримано керівника поліції Волині. Нібито його підозрюють у причетності до схеми продажу автомобілів, що ввозилися на потреби армії.

В управлінні поліції підтвердили, що представники ДБР проводили обшуки, а затримання керівника поліції Волині та продаж гуманітарних автівок назвали фейком, - пише ВСН.

«Фейком є інформація про продаж 52 автівок, що були завезені як гуманітарна допомога. Жодне майно і транспортні засоби не продані, все перебуває на обліку ГУНП, автомобілі виконують завдання за призначенням як в поліції Волині, так і в зоні бойових дій, де несуть службу наші поліцейські», – зазначили в секторі комунікації поліції Волині.

В Управлінні підтвердили інформацію, що 23 лютого в приміщенні ГУНП були проведені обшуки ДБР, але коментувати дії цього органу вони не можуть.

«Просимо користуватися перевіреною інформацією з офіційних джерел», – наголошують в секторі комунікації.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити