image
 |  94 14 Лютого 2024 | 17:14

У горах поблизу кордону знайшли тіло ухилянта

Сьогодні зранку румунські прикордонники затримали чоловіків, які незаконно перетнули українсько-румунський кордон. Вони повідомили, що разом із ними був ще один українець, який зник.

Згодом у горах поблизу кордону виявили тіло людини, інформує офіційний Telegram-канал Держприкордонслужби України 14 лютого.

"У результаті пошукових заходів у горах на території Румунії виявили тіло чоловіка без ознак життя. Вкотре закликаємо утриматися від походів у гори через загрозу сходження снігових лавин, густий туман та сильні пориви вітру", - сказано в повідомленні.

За даними Держприкордонслужби, це вже 25 випадок з початку повномасштабної війни, коли український чоловік призовного віку загинув на кордоні з ЄС.

Нелегальні способи перетнути кордон не лише незаконні, а й небезпечні. У вересні в горах Румунії поблизу кордону з Україною також знайшли тіло чоловіка. За зовнішніми ознаками зрозуміло, що тіло пролежало там доволі довго - прикордонники знайшли скелет у зимовому одязі. Загиблий був жителем Запоріжжя 1988 року народження.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити