image
 |  22 15 Вересня 2020 | 22:24

У Горохові батько із сином розіграли тендери на ремонт доріжок в парку

Для ремонту пішохідних доріжок у парку Горохова міська рада провела два тендери між сином та батьком на суму 188 тисяч гривень.

Про це стало відомо зі сайту «Прозоро».

Нещодавно міські чиновники Горохова встигли прозвітуватися за ремонт доріжок в парку, натомість забули розповісти про виконавців робіт та витрачені суми з бюджету.

Отож, ремонт пішохідних доріжок в Горохові виконували підприємливі батько із сином Мужик Євген Петрович та Мужик Олег Євгенович.

Так, 28 серпня, було укладено договір між Горохівською міською радою та підприємцем Мужиком Олегом Євгенійовичем на суму у 48 тисяч 493 гривні на проведення ремонтних робіт в міському парку.

Вже, 27 серпня, Горохівська міська рада уклала договір на проведення ремонтних робіт в парку Горохова на суму у 140 тисяч гривень із ФОП Мужик Євген Петрович. 

До слова, 30-тирічний ФОП Мужик Олег Євгенійович з початку своєї підприємницької діяльності уклав 6 договорів на суму 177 тисячі гривень з Горохівською міською радою, тоді як Мужику Євгену Петровичу 27 договорів на суму 3 мільйони 902 гривень. Тісна співпраця з Горохівською міською радою розпочалась з 2016 року.

Згідно сайту «007», 7 вересня, Горохівська міська рада переказала ФОП Мужику Євгену Петровичу 44 тисячі 401 гривень за попередній ремонт пішохідної доріжки в міському парку.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити